Espanyol

El Reial Madrid aprofita la visita de l'Espanyol per trencar la seva mala ratxa com a local en la lliga (2-0)

Els de Zidane s'han deixat molts punts a casa des de principi de lliga. Davant l'Espanyol, però, sembla que han trobat el bon camí

El Reial Madrid ha trencat la seva mala ratxa a la Lliga al Santiago Bernabéu, on fins ara havia sumat dos empats i una derrota, superant l'Espanyol per 2-0. Els madridistes han estat molt superiors a la primera meitat, però han patit per no encaixar un gol en la segona.

Els blancs han estat totalment superiors al seu rival durant la primera meitat. Quan només s'havien disputat 25 segons de joc, Isco ha tingut la primera ocasió de gol. Sergio Ramos n'ha tingut una altra en el minut 24. Isco ha marcat l'1-0 en el minut 30, ja que ha superat en l'u contra u Pau López. Cristiano Ronaldo ha tingut dues oportunitats més en els minuts 31 i 33. Només les bones intervencions del porter de l'Espanyol han evitat un altre gol. Gerard Moreno, en l'única aproximació visitant a la porteria de Keylor Navas, ha xutat al pal.

En la segona meitat, l'Espanyol ha millorat les seves prestacions ofensives. Marc Navarro ha tingut dues bones arribades, i tot seguit Leo Baptistao ha tingut dues contres que no ha pogut culminar. En el minut 70, els de Quique Sánchez Flores no han sabut aprofitar una errada defensiva de Sergio Ramos. I tot seguit, Isco ha fet el 2-0 després de la passada enrere de Marco Asensio. El Madrid ha recuperat el domini del marcador, i Pau López ha evitat el tercer gol dels de Zinedine Zidane en el minut 88 davant Lucas Vázquez.