Leslie Alexander, propietari dels Houston Rockets de l'NBA (Reuters)
Leslie Alexander, propietari dels Houston Rockets de l'NBA (Reuters)
Bàsquet

El propietari dels Houston Rockets de l'NBA, multat amb 100.000 dòlars per escridassar un àrbitre

Leslie Alexander ha de pagar aquesta quantitat per escridassar un dels àrbitres del cinquè partit de la primera ronda dels play-off del seu equip contra els Oklahoma City Thunder

Actualitzat

El propietari dels Houston Rockets de l'NBA, Leslie Alexander, ha estat multat amb 100.000 dòlars per aixecar-se del seu seient de primera fila durant el cinquè partit de la seva sèrie de primera ronda dels play-off contra els Oklahoma City Thunder (105-99) i escridassar un dels àrbitres.

Alexander, amb fama de tranquil, no s'ha pogut estar d'aixecar-se per acostar-se a l'àrbitre Bill Kennedy i recriminar-li alguna de les seves decisions. Kennedy, tot un professional, no ha deixat de mirar el que passava a la pista mentre Alexander li cridava a l'orella.

|

En tot cas, aquests 100.000 dòlars suposen poc més que xavalla per a Alexander, amb una fortuna personal estimada de més de 1.400 milions d'euros. El març passat va donar 3,7 milions d'euros a diferents associacions benèfiques de Houston.

Un altre home generós a l'NBA ha estat l'entrenador dels Spurs de San Antonio, Gregg Popovich. La setmana passada va deixar 4.600 euros de propina en un restaurant de Memphis, ciutat on es va desplaçar per enfrontar-se als Grizzlies. El preu del sopar era de 750 euros.

L'entrenador, però, es va mostrar molest quan aquesta notícia es va fer pública. Sobretot perquè la factura va aparèixer a les xarxes socials amb el número de targeta que va fer servir per pagar.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut