Isaiah Thomas ataca la cistella amb determinació davant l'oposició d'Isiah Canaan (EFE)
Bàsquet

Els Boston Celtics capgiren l'eliminatòria davant els Chicago Bulls (108-97)

Després de perdre a casa els dos primers partits de la sèrie, els Celtics s'han apuntat tres victòries seguides i són a un pas de les semifinals

Actualitzat

Els Boston Celtics rendeixen en funció d'Isaiah Thomas, popularment conegut com a "Mr. Fourth Quarter" –Mr. Darrer Quart- per la seva tendència a assumir responsabilitats en el moment decisiu dels partits. Deprimit en els primers partits de la sèrie per la mort recent de la seva germana, Thomas s'ha anat centrant en el joc progressivament i amb ell els Celtics, que després d'encaixar dues derrotes seguides a casa per començar, ha capgirat la situació guanyant els tres últims partits (3-2).

Els Celtics s'han col·locat a un sol triomf de la classificació guanyant (108-97) per primera vegada en aquesta sèrie com a locals. Tant Thomas com Avery Bradley han anotat 24 punts, mentre Horford n'ha sumat 21. Dwyane Wade (26 punts i 11 rebots), ha estat el més destacat dels Bulls però la seva feina no ha tingut recompensa. 

Els Wizards es refan

En l'altre partit de la jornada, també els Washington Wizards han posat el 3-2 en la seva sèrie contra els Atlanta Hawks després de guanyar el cinquè partit (103-99). Després de perdre els dos partits jugats a Geòrgia, els Wizards han reaccionat en la tornada a casa gràcies als de sempre: Bradley Beal ha anotat 27 punts i John Wall n'ha fet 20 a més de repartir 11 assistències. La sèrie tornarà ara a la pista dels Hawks, on els capitolins tindran la primera oportunitat per classificar-se.

Anar al contingut