Josep Mª Bartomeu rebent de la mà de José Bladón la clau de Panamà (@panamamunicipio)
Barça

El president del FC Barcelona rep la clau de la Ciutat de Panamà

Bartomeu va agrair el reconeixement i va dir que l'èxit s'aconsegueix a base de "treball, perseverança, humilitat i ambició"

Xavi VegasActualitzat

L'Ajuntament de la capital panamenya va declarar hoste d'honor i va lliurar la clau de la Ciutat de Panamà al president del Futbol Club Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu, "per la seva valuosa i destacada tasca com a empresari i la seva entrega a l'esport ", ha informat el municipi.

La distinció panamenya reconeix la trajectòria de Bartomeu en l'àmbit econòmic i el seu treball com a conseller delegat de l'empresa ADELTE Group, que es dedica a l'enginyeria per a ports i aeroports i és líder mundial en solucions d'embarcament i en el disseny de vehicles de transport per a grans càrregues.

L'alcalde de Panamà, José Blandón, va destacar també la faceta esportiva del president del FC Barcelona, ​​que durant la seva joventut va jugar al bàsquet en diversos equips. "Amb la clau que se li lliura esperem tenir-lo sempre a la nostra ciutat i augmentar els llaços d'amistat i cooperació entre les ciutat de Panamà i Barcelona", ha destacat l'alcalde.
 

Anar al contingut