Manresa acollirà el millor futbol sala de Catalunya (@FCF_CAT)
Futbol Sala

El Nou Congost, a punt per acollir una atractiva Copa Catalunya de futbol sala

Entre dijous i divendres, es disputarà la fase final d'aquesta competició, que es podrà seguir íntegrament per Esport3

RedaccióActualitzat

Aquest dijous, el Nou Congost donarà el tret de sortida a la fase final de la Copa Catalunya 2017 de futbol sala amb les semifinals masculines. El primer partit serà el que enfrontarà l'amfitrió Club Manresa FS i el Catgas Santa Coloma (19:00), i el segon el FC Barcelona - CFS La Unión (21:15).

Els dos vencedors de les semifinals es veuran les cares aquest divendres a les 21:45, després de la final femenina entre el Femisport Palau Club FS i l'AE Penya Esplugues (18:30).

El campionat, que es veurà íntegrament per Esport3 i es jugarà amb una pilota exclusiva, ha estat presentat a Manresa unes hores abans de les semifinals amb la presència d'un jugador de cada equip.

Òscar Redondo, tècnic del Catgas, va explicar al "Tot Costa" de Catalunya Ràdio que el fet d'haver canviat més de mitja plantilla és "complicat", i que per això s'estan veient "irregularitats" en l'equip durant aquesta pretemporada, encara que assegura que "la idea de joc serà la mateixa".

Per la seva banda, Andreu Plaza, del Barça, va afirmar que aquesta temporada "continua el camí" iniciat en l'anterior, amb l'objectiu de "ser competitius i arribar amb opcions de guanyar els títols fins el final".

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut