Nàstic

El Nàstic visita el camp de l'Osca amb la necessitat de guanyar després d'un irregular inici de Lliga

Les dues ensopegades a casa fa que en només quatre jornades de Lliga el Nàstic tingui la necessitat imperiosa d'aconseguir punts. La primera ocasió la tindrà aquest dissabte a Osca, en un partit que es disputarà en una hora poc habitual, les quatre de la tarda. César Ferrando repetirà el mateix onze titular que va perdre a casa contra la Reial Societat amb l'única novetat de Whalid Cherfa al lateral esquerre en el lloc del lesionat Mingo. Els granes no volen que es repeteixi la història de la temporada passada, quan van perdre a l'Alcoraz per 3 a 2 després d'anar guanyant per 0 gols a 2.

Actualitzat
Whalid Cherfa sap des de dilluns que suplirà el lesionat Mingo al lateral esquerre. És l'únic canvi que César Ferrando ha preparat en l'onze titular per visitar el camp de l'Osca. La resta seran els mateixos que van perdre a casa contra la Reial Societat i que intentaran recuperar el pas ferm amb què van començar la Lliga.

En el record dels grana hi ha el desastre de la temporada passada. El Nàstic guanyava per 0 a 2 a l'Alcoraz i hi va acabar perdent per 3 a 2. Ara es tracta de no tornar a quedar retratats. Potser per això la plantilla ja ha posat per a la càmera després de l'entrenament. El partit contra l'Osca es disputarà en un horari poc habitual, les quatre de la tarda.
Anar al contingut