"Ike" Uche celebra el seu gol amb el Nàstic (@LaLiga)

El Nàstic empata amb el Sevilla (1-1) però aconsegueix trencar la seva sequera golejadora amb un gol d'Uche

Després de quatre partits sense veure porteria, Uche ha trencat la sequera golejadora del Nàstic. Els de Vicente Moreno han aconseguit un empat amb el filial del Sevilla, insuficient per sortir de l'última plaça de la categoria de plata de la Lliga

Gimnàstic i Sevilla s'enfrontaven al Nou Estadi amb un objectiu comú, una necessària victòria que començaria a donar aire a tots dos equips i sobretot a un Nàstic cuer de la categoria de plata de la Lliga. "Ike" Uche ha estat l'encarregat d'obrir el marcador, però l'empat del Sevilla ha arribat ben aviat amb un gol de Bernardo (1-1).

El Nàstic ha trencat la sequera golejadora de l'equip ben aviat avançant-se en el marcador en el minut 6. El nigerià grana, "Ike'"Uche, assistit d'esperó per Àlex López, remata amb la dreta al pal llarg, sorprèn el porter del Sevilla i avança els grana en el marcador (1-0, minut 6).

Després del gol els tarragonins, molt elèctrics, han arribat sovint a l'àrea rival. L'alegria del Nàstic, però, ha durat poc. El Sevilla Atlètic ha empatat el partit després d'una jugada d'estratègia que ha començat amb una falta llançada per Borja Lasso. Bernardo Cruz posa l'empat al marcador amb una rematada de cap des del centre de l'àrea, per sota i al costat del pal esquerre de Saja (1-1, minut 19). Els de Vicente Moreno, nerviosos, han estat a punt de rebre el segon gol, però el porter Saja ho ha evitat arribant al descans amb un empat.

El Nàstic ha tingut una bona oportunitat de marcar en la primera jugada de la segona part. Sergio Tejera ha estat a punt de fer el gol de la jornada, enviant un fort xut des de fora de l'àrea directament al pal de la porteria del Sevilla. Els grana volien emportar-se el partit i han seguit insistint, però la mala punteria els ha acompanyat. En el minut 64, Rharsalla assisteix Uche, que acaba rematant de nou al pal.

En el minut 84, l'àrbitre ha expulsat Carrillo, per dues targetes grogues, i el Sevilla s'ha quedat amb un efectiu menys sobre el camp. El Nàstic, tot i els quatre minuts afegits, no ha pogut aprofitar la superioritat numèrica per marcar i el partit ha acabat en taules. Amb aquest empat, el Nàstic continua enfonsat en l'última plaça de la taula de la Lliga 123.