Futbol Internacional

El Manchester City perd el liderat de la Premier després de l'empat a casa davant del Middlesbrough de Víctor Valdés

L'equip de Pep Guardiola ha vist com el Middlesbrough aconseguia el gol de l'empat en els últims instants del partit. Aquest resultat deixa els citizens sense el liderat de la Premier League

El Manchester City de Pep Guardiola ha perdut el liderat de la Premier League després del seu empat amb el Middlesbrough, el conjunt que entrena Aitor Karanka i on han estat titulars els exblaugrana Víctor Valdés i Adama Traoré. El porter ha tingut dos intervencions destacades en la primera meitat abans que Navas li clavés els tacs a la cama. En el minut 42, el Kun Agüero ha fet el gol dels de Guardiola. Abans d'arribar al descans, Navas ha xutat al pal.

Els visitants, que no han xutat a porta en tota la primera part, han avisat per mitja de Negredo al començament de la segona. No ha estat, però, fins al temps de descompte (minut 91) quan han aconseguit l'empat en una rematada de cap de Marten De Roon que no ha pogut aturar Claudio Bravo. Els "citizens" es trobaven empatats a 23 punts amb l'Arsenal i el Liverpool abans de començar el matx. A l'espera del que facin aquests dos equips diumenge, el Chelsea dormirà líder aquest dissabte després de golejar l'Everton (5-0).

Victòria del Celtic, derrota del Borussia Mönchengladbach

El Celtic de Glasgow, el pròxim rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions el 23 de novembre, ha vençut aquest dissabte l'Inverness en el seu partit de la Lliga Escocesa (3-0). En el minut 48, Scott Sinclair ha fet el primer gol del conjunt de Glasgow. Leigh Griffiths ha anotat el segon del Celtic en el minut 63, poc abans que el seu rival es quedés amb 10 per l'expulsió de Greg Tansey. Tom Rogic ha marcat el 3 a 0 en el minut 83.

El Borussia Mönchengladbach va perdre divendres en la seva visita a l'estadi de l'Hertha de Berlin per un clar 3 a 0, víctima de la bona entesa entre Mitchell Weiser i Salomon Kalou. L'interior dret va fer una centrada en el minut 17 que va permetre al davanter anotar de cap el primer dels seus tres gols del matx. Kalou va fer el segon en el minut 32. Els visitants van intentar la remuntada durant la segona meitat, però en el minut 83 una nova passada de Weiser va permetre a Kalou anotar el definitiu 3 a 0.