Klopp Guardiola
Klopp segueix l'evolució del partit mentre Guardiola es lamenta (Reuters)

El Manchester City cau a Liverpool (1-0) i s'allunya a deu punts del liderat del Chelsea

L'equip de Pep Guardiola trenca una ratxa de tres victòries seguides i diumenge podria perdre el tercer lloc de la Premier si l'Arsenal guanya el Crystal Palace

Un solitari gol de l'internacional holandès Georginio Wijnaldum li ha donat tres punts d'or al Liverpool, que tanca l'any 2016 amb una important victòria que li permet seguir el ritme guanyador del Chelsea i que allunya el Manchester City del cap de la classificació.

Wijnaldum, amb un precís cop de cap als vuit minuts de partit després d'una bona centrada d'Adam Lallana, ha infligit al conjunt de Pep Guardiola la quarta derrota de la temporada i el deixa a 10 punts del líder, el Chelsea, que ha tornar a guanyar (4-2 l'Stoke City) i ja porta tretze victòries seguides.

Després d'un inici fluix, el City ha millorat en la segona part a Anfield, amb més possessió i més xuts a porteria, però mai ha arribat amb massa perill a la porteria de Simon Mignolet.

Amb aquest triomf, l'equip de Jürgen Klopp segueix l'estela del Chelsea i es manté en la segona posició de la Premier, amb 43 punts, sis menys que els 'blues'. Per la seva banda, el City posa fi a una ratxa de tres triomfs consecutius i es manté en la tercera posició, amb 39 punts, tot i que podria perdre la plaça en favor de l'Arsenal si aquest derrota diumenge el Crystal Palace a l'Emirates Stadium, en l'últim partit de la vintena jornada.