Primera Divisió

El Màlaga, gràcies a un doblet de Duda, s'emporta el derbi andalús amb el Sevilla (3-2)

El Màlaga ha guanyat el Sevilla a La Rosaleda gràcies a un gol de Samuel i un doblet de Duda. Tot i que els sevillans han estat capaços de capgirar el marcador, el conjunt de Schuster gairebé ha anul·lat Rakitic i ha imprès una intensitat decisiva per endur-se els tres punts.

El Màlaga ha guanyat el Sevilla a La Rosaleda (3-2) gràcies a un gol de Samuel i un doblet de Duda. Tot i que els sevillans han estat capaços de capgirar el marcador, el conjunt de Schuster gairebé ha anul·lat Rakitic i ha imprès una intensitat decisiva per endur-se els tres punts.

El Màlaga ha sortit amb l'objectiu d'anul·lar Rakitic i ho ha aconseguit a la primera part. El Sevilla, sense el seu estendart, no ha pogut crear i s'han vist uns quaranta-cinc minuts molt igualats. Només el penal que ha comès Coke per empenyér Duda dins l'àrea, al minut 31, ha acabat amb el mateix jugador malagueny transformant la pena màxima que ha donat l'avantatge al conjunt de Schuster.

El Sevilla no ha abaixat els braços i en només tres minuts de la segona part ha aprofitat una acció de contraatac per empatar. La jugada ha començat amb una recuperació d'Iborra i una passada en profunditat que Bacca ha definit davant del porter del Màlaga. Els sevillans han capgirat el marcador al minut 66. Rakitic ha servit una falta lateral i Fazio ha rematat de cap superant Willy. Amb una segona part intensa, el conjunt de Schuster ha empatat a través d'un xut contundent des de la dreta de Samuel i ha tornat a posar-se al davant en el marcador al minut 82. Duda ha resolt una passada de Pablo Pérez i ha sentenciat la victòria per als malaguenys.