Madrid

El Madrid convoca una reunió d'urgència de la junta directiva i després compareixerà Florentino

El fitxatge de José Mourinho pel Reial Madrid sembla més a prop. Tot i que no estava previst, el club blanc ha convocat per a aquesta tarda una reunió d'urgència de la junta directiva. Després d'aquesta reunió, Florentino Pérez compareixerà davant dels mitjans i podria anunciar ja el fitxatge del portuguès. El president blanc ha participat avui en un acte i no ha volgut dir res sobre l'actualitat esportiva, ja que compareixerà avui davant els mitjans després de la junta, convocada per a les 18.30 hores a l'estadi Santiago Bernabéu.

Actualitzat
Mourinho ja ha fet tot allò que es fa quan tanques un cicle per començar una nova etapa. Ja s'ha acomiadat dels jugadors. Un comiat molt emocionant. També ha dit adéu als aficionats. I ha declarat públicament que vol anar al Madrid. Ara, l'última paraula sobre el seu traspàs la té el president de l'Inter, Massimo Moratti, que sembla que ja ho té assumit. Perdrà l'entrenador que li ha acaba de donar el triplet. "La molèstia ha estat superada pel fet que la concentració de Mourinho sempre ha estat la mateixa i ha aconseguit tots els objectius que havia d'aconseguir. El problema ve ara que n'hem de buscar un de nou", explicava el president interista.

L'acord amb Florentino Pérez sembla imminent. El president del Madrid ha convocat una roda de premsa per a aquesta tarda. La rescissió del contracte del xilè Pellegrini, al que li queda un any més de compromís, i l'estat de les negociacions per a la contractació de Mourinho seran els temes centrals de la junta directiva anunciada pel club aquest matí.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut