Modric va arribar el 2012 procedent del Tottenham i s'ha convertit en un jugador imprescindible per al club (realmadrid.com)
Modric va arribar el 2012 procedent del Tottenham i s'ha convertit en un jugador imprescindible per al club (realmadrid.com)
Futbol

El Madrid arriba a un acord amb Luka Modric per ampliar-li el contracte fins al 2020

Amb la renovació del croat, que acabava contracte el 2018, el Madrid blinda el seu mig del camp. A l'estiu del 2015 ja va renovar Casemiro i la setmana passada, Toni Kroos

Ramon AngladaActualitzat

El Reial Madrid ha fet oficial aquest dimarts a través de la seva web la renovació del migcampista croat Luka Modric fins el 30 de juny del 2020. D'aquesta manera, el jugador seguirà lligat al club blanc al menys tres temporades més. Aquest dimecres, a les 13:30, Modric compareixerà davant els mitjans a la sala de premsa del Santiago Bernabeu. El croat, de baixa per una lesió al genoll esquerre, és baixa pel partit d'aquest dimarts al Bernabéu contra el Legia de Varsòvia.

Amb l'ampliació de contracte de Modric, qui acabava contracte el 2018, el Madrid s'assegura mantenir els seus tres jugadors claus al mig del camp. L'estiu passat Casemiro va renovar fins el 2021 i el passat dimecres va ser el torn de Toni Kroos, qui va signar per 5 temporades més, fins el 2022.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut