Lliga de Campions

Tres seguidors del Legia de Varsòvia, detinguts per provocar aldarulls en un bar de Madrid

Els seguidors del club polonès acumulen un llarg historial d'incidents violents

Actualitzat

Després d'aconseguir que el partit de Champions entre el Legia de Varsòvia i el Reial Madrid es jugui a porta tancada com a conseqüència dels incidents provocats pels seguidors radicals del club polonès a la darrera jornada, aquesta matinada la Policia Nacional ha detingut tres aficionats polonesos per provocar destrosses en un bar de Madrid, intentar robar la caixa i agredir dues cambreres.

Els tres seguidors polonesos feia moltes hores que estaven prenent begudes alcohòliques en el bar on van succeeir els fets quan van començar a molestar altres clients. En el moment que una de les cambreres els va cridar l'atenció, un d'ells va intentar emportar-se la caixa però una altra cambrera li va parar els peus i un d'ells li va donar un fort cop de cap i li va robar el telèfon mòbil. La ràpida intervenció policial va permetre que els responsables dels incidents acabessin a la comissaria.

El partit d'aquest dimarts al vespre entre el club blanc i el Legia de Varsòvia (en directe per TV3 a les 20.45) ha estat considerat d'alt risc i és que uns 4.000 aficionats polonesos han viatjat fins a Madrid per donar suport al seu equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut