Stuani amb la samarreta del Llevant (Reuters)

El Llevant fa 371 minuts que no aconsegueix marcar cap gol al FC Barcelona al Camp Nou en Lliga

Des del gener del 2011 que el Llevant no li fa cap gol al FC Barcelona al Camp Nou en un partit de Lliga. Una mala ratxa que intentaran trencar diumenge

El Llevant no ha marcat al Camp Nou en les seves últimes quatre visites en Lliga. L'últim gol com a visitant de l'equip a l'estadi del Barça el va fer el futur jugador de l'Espanyol Christian Stuani al gener del 2011, en el minut 79 d'un matx que els seus perdien per 2 a 0. Des de llavors, la sequera golejadora de l'equip llevantí dura 371 minuts de joc.

Sense fer gols l'única esperança de puntuar és aconseguir empatar a zero. Davant un equip tan golejador com el FC Barcelona, això no és gens fàcil. Després d'aquella derrota el Llevant n'ha encadenat quatre més, per 5-0, 1-0, 7-0 i 5-0. Divuit gols encaixats i cap de marcat. De fet, en els 10 partits que han jugat com a visitants a Barcelona, han aconseguit fer 7 gols.

En aquests anys, el Llevant sí que ha marcat al Camp Nou, tot i que en una altra competició, la Copa del Rei de la temporada 2013-14. El gol, però, no va ser obra de cap dels seus jugadors, sinó de Sergi Roberto en desviar involuntàriament una rematada de Loukas Vyntra que no presentava perill. Pitjor estadística presenta el tècnic visitant Lucas Alcaraz. Amb diferents equips, ha visitat en 7 ocasions l'estadi blaugrana. I en totes el seu equip ha marxat amb el seu compte golejador a zero.