El Llagostera para els peus al Valladolid i suma tres punts que l'apropen a la salvació (2-0)

El Llagostera s'ha imposat al Valladolid a Palamós gràcies als gols de Sergio León, a la primera, i Querol, a la segona. Els gironins tenen la salvació a tocar.

El Llagostera ha sortit amb tres novetats, i, al terreny de joc, el vent ha estat el protagonista. Els gironins han començat jugant amb el vent a favor i, de fet, les primeres ocasions han estat seves. Juanjo ho ha provat i també Querol, amb una ocasió clara després d'un mal refús de Javi Varas. La pilota, però, ha anat fora. El Llagostera ha estat més incisiu que el Valladolid, que ha trobat un conjunt gironí ben col·locat. Ríos també ha generat perill i Sergio León ha disposat d'una altra ocasió abans de la mitja hora. El Valladolid ha pogut avançar-se després d'un error en defensa que no ha acabat definint. Als blaugrana els ha faltat definir en els darrers metres, però han sabut escanyar el rival. De fet, el primer i últim xut entre els tres pals dels castellans a la primera part ha arribat un minut abans del descans. René ha blocat sense problemes el xut d'Álvaro Rubio.

El porter Javi Varas ha començat la segona part com la primera, amb un error que hauria pogut significar el primer gol gironí. Aquest però, ha arribat pocs minuts després i en una acció individual de Sergio León. La conducció del jugador blaugrana ha acabat amb un xut que ha picat al pal llarg i ha entrat al fons de la porteria. Marc Valiente ha provat de sorprendre el Llagostera, però no ho ha aconseguit. Querol, en canvi, ha arrodonit la tarda amb un gol després d'una contra del conjunt blaugrana. Amb aquests tres, el Llagostera ja suma 22 punts, els mateixos que el Racing, que marca el descens.