Futbol

El Levski de Sofia arriba a Barcelona disposat a donar la sorpresa en l'estrena del Barça a la Champions

Aquesta setmana comença la Lliga de Campions i el Barça s'estrena al Camp Nou aquest dimarts contra el Levski de Sofia, el rival teòricament més fluix del grup. L'equip búlgar ha arribat aquest migdia a Barcelona amb l'objectiu de donar la gran sorpresa contra l'actual campió d'Europa. Frank Rijkaard donarà la llista de convocats aquesta tarda després de l'entrenament de l'equip. Els blaugranes, que han començat amb força la Lliga espanyola amb dues victòries consecutives, afronten el gran repte de revalidar el títol, encara que Joan Laporta ha apostat per la prudència i assegura que el Barça no surt com a favorit.

Actualitzat

Amb la Lliga ben encarrilada després de dues victòries en dos partits, el Barça afronta a partir d'aquesta setmana l'altre gran repte de la temporada: revalidar el títol de la Champions. Les cases d'apostes donen els homes de Rijkaard com a màxim favorits per tornar a guanyar el títol, però des del club blaugrana s'aposta per la prudència.

El Levski de Sofia, primer rival del Barça en l'actual edició de la Champions, ha arribat aquest migdia a Barcelona. L'equip búlgar, teòrica ventafocs del grup, està invicte aquesta temporada amb un balanç de vuit victòries i un empat en partits oficials.

La plantilla del Barça s'entrenarà aquesta tarda i Frank Rijkaard donarà la convocatòria per aquest partit. Tot i defensar el títol de campions, el president del Barça, Joan Laporta, ha dit que no surten com a favorits per guanyar un altre cop la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut