Timo Werner, durant el partit de Champions contra el Besiktas
Lliga de Campions

El jugador del Leipzig Timo Werner va demanar el canvi contra el Besiktas pel fort soroll ambiental de l'estadi

El futbolista alemany del Leipzig va patir dolors a les orelles i problemes circulatoris que el van obligar a demanar el canvi en el minut 32 de la primera part

Actualitzat

Timo Werner, davanter del RB Leipzig, va haver de demanar el canvi en el partit que enfrontava al seu equip contra el Besiktas corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions a causa del fort soroll ambiental al Vodafone Park d'Istanbul.

Werner no va poder acabar el partit contra el Besiktas a causa que l'ambient de l'estadi li va ocasionar dolors a les orelles i problemes circulatoris. El jugador alemany va haver de demanar el canvi en el minut 32 de la primera part.

Aquest soroll va ocasionar problemes d'audició al jugador, que es va acostar a la banqueta del seu equip per demanar uns taps, però no li van donar resultat. Werner va seguir amb les molèsties a les orelles i els problemes circulatoris i, per això, va sol·licitar el canvi.

"Mai he vist una atmosfera com aquesta en la meva vida, no vaig poder concentrar-me en el partit. Vaig demanar uns taps i tampoc em va ajudar. Encara no em sento bé", va dir el jugador després de finalitzar el partit que el seu equip va perdre per 2-0.

Anar al contingut