Neymar entrenant-se amb la seva selecció (EFE)
Neymar entrenant-se amb la seva selecció (EFE)
Barça

El jugador del F. C. Barcelona Neymar confessa que el seu somni és formar una família

El davanter del F. C. Barcelona Neymar ha dit al canal SporTV que el seu somni és casar-se per l'església, fer una gran celebració i tenir fills. El brasiler encara no té pressa per fer realitat aquest desig

Actualitzat

El jugador del F. C. Barcelona Neymar ha confessat que un dels seus somnis és "casar-se per l'església, fer una festa amb els amics i tenir fills". El brasiler, de 23 anys, ha declarat al canal SporTV: "És un desig que tinc, tenir la meva dona, casar-me, tenir fills. És una cosa que sempre dic als meus amics". Tot i això, ha explicat que no té pressa per fer realitat el seu somni. "No hi ha edat per casar-se, pot ser d'aquí a 3 anys o de 10, no se sap mai. Serà quan arribi l'amor".

Neymar va ser pare als 19 anys, però el seu fill Davi Luca no viu amb ell. "Ve cada mes i mig, o dos mesos. El trobo a faltar. Ens comuniquem amb el mòbil de la seva mare, el truco cada dia". El davanter, després de trencar la seva relació sentimental amb l'actriu i model brasilera Bruna Marquezine, diu que està "totalment enfocat" en la seva feina al Barça.

Anar al contingut