Cristiano va marcar un autèntic golàs
Cristiano va marcar un autèntic golàs
Futbol internacional

El gol de xilena de Cristiano contra la Juventus, escollit el millor de la temporada pels usuaris de la UEFA

La diana del portuguès ha rebut un total de 197.496 vots i s'ha imposat clarament, seguida per la del francès Dimitri Payet (35.558) i la de la jugadora espanyola Eva Navarro (23.315)

Actualitzat

El gol de xilena de Cristiano Ronaldo contra la Juventus en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions ha estat escollit com el millor de la temporada pels usuaris de la pàgina web de la UEFA. L'espectacular diana del portuguès quan encara militava al Reial Madrid, definida pels observadors tècnics de la UEFA com "una extraordinària exhibició de tècnica i potència física", s'ha imposat amb un total de 197.496 vots.

La diana de Cristiano ha quedat clarament en primera posició seguida per un gol del jugador francès de l'Olympique de Marsella Dimitri Payet en els quarts de final de la Lliga Europa contra el Red Bull Leipzig, que ha rebut 35.558 vots, mentre que la tercera classificada ha estat la jugadora espanyola Eva Navarro, amb 23.315 vots, pel seu gol contra Alemanya en la final del Campionat d'Europa sub-17.

Aquesta és la primera vegada que l'actual futbolista de la Juve rep aquest premi. Els anteriors guardonats van ser Leo Messi el 2015 per un gol contra el Bayern de Munic, el crac argentí del Barça va repetir el 2016 per una diana contra la Roma i el 2017 es va imposar el croat Mario Mandzukic per una xilena contra el Reial Madrid en l'última final de la Champions.

Després de fer-se públic el resultat de la votació, Cristiano ha donat les gràcies als aficionats que l'han votat en un missatge a través de les xarxes socials i ha admès que és un moment molt especial que no oblidarà mai.

Anar al contingut