Futbol

El Girona juga a Saragossa el primer partit de la promoció d'ascens a Primera

Esgotada la via de l'ascens directe, l'equip blanc-i-vermell s'enfronta avui al Saragossa (20.00, Esport3 i Catalunya Ràdio) en el partit d'anada de la primera ronda del "play-off" d'ascens

Actualitzat

El Girona tindrà a partir d'aquest vespre una segona oportunitat d'accedir a Primera Divisió després de la decepció de diumenge, en què es va quedar a un gol de l'ascens directe.

L'equip de Pablo Machín juga aquest vespre a La Romareda davant el Saragossa (20.00, Esport3 i Catalunya Ràdio) el partit d'anada de la primera ronda de la promoció d'ascens. El tècnic blanc-i-vermell, que compta amb les baixes dels lesionats David García, Gerard Bordas i Jonás Ramalho, deu haver tingut feina per recuperar anímicament els jugadors després de l'amarg empat davant el Lugo.

Eloi Amagat resumia el sentiment de l'equip: "Va ser un cop molt dur, però ja hem passat el dol i ara només pensem en el Saragossa. El premi de l'ascens és massa bo per abaixar els braços".

En la promoció d'ascens hi ha en joc una plaça a la Lliga BBVA entre quatre equips. En l'altra eliminatòria, Valladolid i Las Palmas van empatar (1-1)

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut