El Girona estrena el centenari de la UE Figueres amb una golejada a Vilatenim (0-6)

Olunga, "Choco" Lozano, Aday i Kevin Soni, amb un "hat-trick", han estat els golejadors de l'últim partit dels gironins abans de començar vacances

Cristina BusquetsActualitzat

El Girona ha estat l'equip convidat per donar el tret de sortida als actes del centenari de la Unió Esportiva Figueres. A Vilatenim, Machín ha tret un onze amb els jugadors que han tingut menys presència aquesta temporada. Tot i que el primer intent de xut ha estat del Figueres a través de Ritxi, la rèplica d'Olunga ha significat la prèvia del gol en la següent jugada. El davanter kenià ha aprofitat una assistència de Pedro Porro -el juvenil actuant com a carriler dret- per rematar de cap al fons de la porteria d'Aroca. El segon gol dels gironins ha estat del "Choco" Lozano. L'hondureny ha aprofitat una passada de la mort d'Aleix García. Xavi Ferrón, en el primer temps, ha buscat sorprendre Gorka amb un xut des de lluny. El navarrès, però, ha evitat el gol local amb una bona mà.

La segona part ha començat amb canvis en una banda i l'altra. El gol, però, ha continuat sent cosa dels gironins. Kevin Soni ha fet el tercer en aprofitar una assistència de Carles Planas. El quart, en el minut 71, també ha estat obra de l'atacant camerunès del Peralada gràcies a una passada inicial de Portu. En el cinquè també ha intervingut Soni per cedir-li la pilota a Aday, que no ha perdonat. I el sisè gol ha significat el "hat-trick" per a Kevin Soni gràcies a la passada de Portu.

El moment emotiu del partit s'ha vist en el relleu de la capitania en el que ha significat el comiat d'Eloi Amagat amb la samarreta blanc-i-vermella. El Girona comença vacances després de viure una gran temporada.