Valadao, en una imatge d'arxiu. (Foto: BMGranollers.cat)
Handbol

El Fraikin Granollers derrota l'Ademar (24-17) i ja és segon classificat en solitari de l'Asobal

El Fraikin BM Granollers ha guanyat amb molta contundència l'Ademar de Lleó (24-17) i segueix invicte a l'Asobal. Els vallesans són segons, amb nou punts després de cinc jornades. Álvaro Ruiz, amb set dianes, ha estat l'home més destacat en atac.

Al descans, igualtat màxima (11-9). L'inici de la represa ha estat clau. Els catalans només han encaixat un gol durant 15 minuts. La defensa i el porter Pejanovic, 11 parades, han permès augmentar l'avantatge als de Carlos Viver. Últim esforç estèril dels visitants, que també han comptat amb un Biosca excel·lent sota els pals (13 parades).