Sergi Vidal intenta superar Tibor Pleiss en el primer partit de quarts de final de la Lliga ACB (EFE)
Tibor Pleiss intenta bloquejar un atac de Sergi Vidal als quarts de final de la Lliga ACB (EFE)
Bàsquet

El FC Barcelona vol la victòria per passar a semifinals; el FIATC Joventut, per no tancar la temporada amb mal gust de boca

El FIATC Joventut i el FC Barcelona lluiten per un lloc a les semifinals de la Lliga Endesa. Els blaugrana, després d'haver guanyat el primer partit de la sèrie al millor de tres, són els favorits per seguir endavant en la competició

Daniel AlentoActualitzat

FC Barcelona i FIATC Joventut disputen aquesta tarda de dissabte (18.30, en directe a Esport3) el segon partit de la seva sèrie de quarts de final de la Lliga Endesa. Els blaugranes confien a obtenir la victòria que necessiten per passar a les semifinals. Els badalonins, per la seva banda, també volen el triomf per no dir adéu a la temporada amb una mala imatge.

El primer duel de la sèrie es va saldar amb el clar triomf blaugrana per 77 a 55. Els de Xavi Pascual van anul·lar totalment els badalonins en la primera part, fins el punt que al descans els doblaven en el marcador, 42 a 21. Salva Maldonado, l'entrenador de la Penya, destaca però que "a la segona part vam millorar molt. Hem de jugar així i com al partit de la primera volta".

Recuperar el joc i els ànims de la primera volta del FIATC Joventut sembla imprescindible per intentar evitar una derrota decisiva. L'equip va tancar aquesta part de la temporada amb 13 victòries en 17, però va tenir una davallada en la segona volta que fins i tot va fer perillar la classificació pels "play-offs".

Tots dos equips es presenten sense problemes de salut en els seus jugadors, més enllà de la lesió de llarga duració en el Barça de Markus Eriksson. La incògnita en els blaugranes és si Hezonja gaudirà d'algun minut. La promesa del bàsquet ha deixat de comptar pel seu entrenador. En el partit de dijous passat contra la Penya, el descartat va ser Edwin Jackson però el croat no va jugar ni un segon, com Bostjan Nachbar.

El rival en semifinals de l'equip català que guanyi l'eliminatòria serà el vencedor del duel entre Unicaja i Laboral Kutxa. Els andalusos van guanyar el primer i aquest dissabte, a partir de les 20.15, esperen sentenciar la sèrie. Es pot seguir aquest matx en directe a Esport3. I al descans, veure el final del segon partit entre el València Basket i el Dominion Bilbao Basket.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut