Futbol

El FC Barcelona s'enfronta aquesta nit al primer repte de la temporada contra el Reial Madrid en la tornada de la Supercopa

Amb la baixa d'Andrés Iniesta, Valverde haurà de trobar-li un substitut al mig del camp amb l'objectiu de remuntar l'1 a 3 advers de l'anada al Camp Nou. El partit l'oferirà TV3 en directe a partir de les 23.00.

Actualitzat

Els homes de Valverde han arribat aquest migdia a Madrid per jugar aquesta nit a la tornada de la Supercopa contra el Reial Madrid, un partit de sortida complicat per aconseguir una altra remuntada com la del PSG. Aquest matx l'oferirà en directe TV3 a partir de les 23 hores.

El Barça, que encara està en rodatge, s'enfrontarà a un Reial Madrid que suma 67 partits consecutius marcant algun gol. L'1-3 acabaria conduint a la pròrroga. Falta saber qui jugarà en el lloc d'Iniesta, podria ser André Gomes. És incert també si Aleix Vidal seguirà en l'onze titular.

Messi, l'esperança del Barça al Bernabéu

Va ser la imatge d'un Sant Jordi inoblidable. Una altra vegada, Messi va silenciar el Bernabéu. Doblet de l'argentí per capgirar un marcador desfavorable. I amb el valor extraordinari de conquerir el clàssic en el temps afegit. Era el catorzè gol de l'argentí en els disset partits que ha jugat al camp madridista, en totes les competicions. Com l'últim, el primer també el va fer a la Lliga. Igualment va marcar per partida doble i va ser decisiu en una altra jornada històrica, el dia del dos a sis. També es va treure la samarreta. En aquella ocasió, per solidaritzar-se amb els afectats per la Síndrome X Fràgil. En total, suma deu gols en els dotze partits de Lliga que ha disputat al Bernabéu.

A la Champions, només ha jugat un partit. Més que suficient per deixar la seva empremta. Exhibició del megacrac blaugrana amb dues dianes que van aplanar el camí cap a la final de Wembley on el Barça guanyaria la quarta Copa d'Europa.

L'única competició en què encara no s'ha estrenat és a la Copa del Rei. Dues visites sense veure porteria. En canvi, a la Supercopa sí que ha mantingut la inspiració anotadora. Dos partits, dos gols. L'últim amb un fantàstic llançament de falta. Leo Messi, el malson del Bernabéu. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut