Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa es desfà del Plásticos Romero Cartagena per 6-1

Els blaugranes han aconseguit un marcador més propi del tenis, arrodonit en els minuts finals

El FC Barcelona Lassa ha derrotat el Plásticos Romero Cartagena al Palau Blaugrana per un enganyós 6-1 i es manté en la persecució del líder de la Lliga, el Movistar Inter, de qui només el separa 1 punt.

Esquerdinha ha estat el primer a marcar pels de casa, en el minut 10. Tres minuts més tard Roger Serrano ha anotat el 2-0. En el començament de la segona part, Tomas Drahovsky ha acostat els visitants en el marcador. Dyogo de penal ha estat l'autor del 3-1 en el minut 24.

Els visitants no s'han resignat a la derrota i han passat a atacar amb porter jugador, una estratègia que no admet un terme mitjà. I el Barça ha fet tres gols en els últims 4 minuts, dos obra de Joselito i l'últim de Dyego, i tots tres a porteria buida.