Barça

El FC Barcelona comença l'era Valverde el 12 de juliol amb tres amistosos en la gira nord-americana

El Barcelona jugarà contra la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid en el seu viatge als Estats Units

Actualitzat

El FC Barcelona es posarà en marxa aquesta pretemporada el 12 de juliol, quan el nou tècnic, Ernesto Valverde, començarà a treballar amb tots els jugadors, i amb tres partits amistosos a l'horitzó, els corresponents a la gira nord-americana.

El Barcelona viatjarà cap als Estats Units el 19 de juliol i allà l'esperen tres partits de nivell, ja que es mesurarà amb la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid. En el primer dia de treball a Barcelona, la majoria dels jugadors estan citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, encara que l'arribada dels futbolistes serà esglaonada, ja que el dia 12 s'espera només els que no hagin tingut partits amb les seves seleccions al juny.

Els barcelonistes que sí que han jugat amb les seves seleccions al juny s'incorporaran el divendres 14. Com és habitual, la primera cita en pretemporada portarà els jugadors a completar proves físiques i mèdiques, en jornades de doble sessió, segons informa el club blaugrana.

D'altra banda, els barcelonistes que participin en la Copa Confederacions o en l'europeu sub-21 s'incorporaran en el primer entrenament blaugrana als Estats Units, on el conjunt català, a més de la gira, participarà per tercera vegada consecutiva en la International Champions Cup.

El programa del Barcelona als Estats Units del 19 al 29 de juliol és el següent:

  - Sortida: 19 de juliol, amb destí Nova York
  - Dia 22, partit contra el Juventus a Nova Jersey
  - Dia 26, contra el Manchester United a Washington
  - Dia 29, el clàssic contra el Reial Madrid a Miami

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut