Pau busca encarar l'home de la nit, Al Jefferson. (Foto: Reuters)
Bàsquet

El duel de catalans es decanta a favor dels Grizzlies de Marc Gasol, mentre que Pau viu una altra nit negra

El Grizzlies continuen amb la marxa triomfal que els ha portat a guanyar deu dels últims onze partits gracies a una nova victòria, ara a la pista dels Timberwolves (90-94). Els Lakers van acabar xiulats a casa després de perdre amb els Bobcats (100-110). Pau va acabar lesionat.

Actualitzat

El Grizzlies continuen amb la marxa triomfal que els ha portat a guanyar deu dels últims onze partits gracies a una nova victòria, ara a la pista dels Timberwolves (90-94). L'equip de Memphis ha recuperat aquell joc contundent en atac i en defensa que exhibia abans de la lesió de Marc Gasol.

El pivot català va contribuir amb 9 punts i 6 rebots, mentre que, a l'altra banda, Ricky Rubio va fer 6 punts i va repartir 8 assistències en una actuació fluixa.

A Los Angeles, els Lakers van acabar xiulats pel seu públic. Una actuació memorable d'Al Jefferson (40 punts, 18 rebots) per als Bobcats de Charlotte va deixar sense resposta l'equip californià, que només ha guanyat tres dels últims vint-i-un partits. Pau Gasol va tornar a ser l'únic referent, però els seus 24 punts i 9 rebots no van poder evitar la derrota (100-110).

Per si no n'hi hagués prou, el de Sant Boi va acabar ressentit dels problemes d'engonal que patia i s'haurà de sotmetre a ressonàncies magnètiques per determinar si es tracta d'una lesió greu.

Altres resultats

Orlando Magic, 113 - Milwaukee Bucks, 102
Philadelphia Sixers, 99 - Atlanta Hawks, 125
Brooklyn Nets, 95 - Oklahoma City Thunder, 120
Dallas Mavericks, 107 - Sacramento Kings, 103
Denver Nuggets, 90 - Toronto Raptors, 100
Utah Jazz, 90 - Golden State Warriors, 95

Anar al contingut