López-Arostegui en una acció del partit (penya.com)

El Divina Joventut guanya a València amb un recital de triples (76-78)

Els verd-i-negres han anotat quinze tirs de tres i s'emporten el Trofeu Ciutat de València amb una cistella de López-Aróstegui a dos segons del final

Una cistella en l'últim sospir de Xabi López-Arostegui ha permès la victòria del Divina Seguros Joventut, que s'ha endut el Trofeu Ciutat de València a la Fonteta de Sant Lluís (76-78).

La Penya ha començat el partit a la Fonteta amb molta inspiració i ha estat capaç d'anotar set triples de vuit intents durant el primer quart. Els triples han acabat sent una de les claus del partit. La imatge del primer quart, però, ha estat el triplàs d'Albert Ventura sobre la botzina, que ha permès a la Penya obtenir un avantatge de vuit punts (20-28).

El segon període ha començat amb un parcial de 6-0 pel València, tot i que els verd-i-negres no han trigat gens a recuperar la tònica dels primers instants. I així s'ha continuat a la segona part. Només en l'últim quart el València s'ha acostat més en el marcador, per acabar resolent el partit en l'últim segon, amb una cistella de López-Arostegui.

El jugador més destacat del quadre badaloní ha estat Dakota Mathias, amb 27 punts, 7 de 10 en triples i 27 de valoració.

El pròxim partit de la Penya ja serà el matx corresponent a la primera jornada de la Lliga, el diumenge 30 de setembre, a les 17.00, a la pista del Breogán.