Stig Broeckx, en una imatge d'arxiu
Ciclisme

El ciclista belga Stig Broeckx es desperta del coma sis mesos després de patir un greu accident al Tour de Bèlgica

El corredor de l'equip Lotto-Soudal ha guanyat una mica de massa muscular i força en les últimes setmanes i fins i tot ha dit unes quantes paraules, segons ha confirmat el metge Servaes Bingé

Actualitzat

El ciclista belga Stig Broeckx ha sortit del coma sis mesos després. El corredor de l'equip Lotto-Saudal va tenir un gravíssim accident després ser atropellat per dues motos durant el passat Tour de Bèlgica, i les greus lesions que va patir al crani el van deixar en estat vegetatiu.

Després de molts mesos d'incertesa sobre el seu estat de salut, Broeckx s'ha despertat del coma per si mateix i ha guanyat una mica de massa muscular i força en les últimes setmanes. Ho ha confirmat el metge del Lotto-Soudal, Servaes Bingé, en declaracions al portal Sporza.be, en assegurar que el ciclista fins i tot ha aconseguit dir unes poques paraules.

"Està aprenent a empassar de forma independent i ha dit unes paraules per primera vegada. Està fora del coma vegetatiu i fins i tot ha guanyat massa muscular, així que ja no és un pacient en coma", ha assegurat Bingé.

Anar al contingut