El Chelsea tomba l'Atlètic al Wanda Metropolitano amb un gol de Batshuayi en l'últim sospir (1-2)

Griezmann, de penal, ha avançat els de Simeone en el marcador, però Morata i Batshuayi han acabat donant el triomf als anglesos

L'estrena europea del Wanda Metropolitano no ha estat com s'esperaven els aficionats de l'Atlètic de Madrid. Tot i avançar-se davant del Chelsea, amb un gol de penal de Griezmann, els anglesos han remuntat el partit. La derrota ha estat especialment dolororsa per als "colchoneros", ja que l'1 a 2 ha arribat en temps afegit.

El Chelsea ha sortit disposat a posar la por al cos a l'Atlètic de Madrid des de bon començament. Hazard ha enviat la pilota al lateral de la xarxa poc abans que Morata, molt xiulat des de la graderia, ho hagi intentat amb un xut creuat. La més clara dels visitants abans del descans ha estat un llançament de Hazard al pal. Només havien passat onze minuts de partit i el Chelsea ja havia disposat de tres aproximacions clares. La primera mitja hora ha estat completament anglesa.

L'Atlètic de Madrid, que estava sent superat, s'ha trobat amb un regal de David Luiz, que ha fet un penal absurd a Lucas. Griezmann no ha desaprofitat l'ocasió per fer l'1 a 0. Amb el resultat a favor, els "colchoneros" han desperat i en l'últim segon de la primera part han pogut fer el segon, però Saúl ha acabat enviat la pilota fora.

En la represa, el Chelsea ha seguit buscant amb insistència la porteria local i, en el minut 60, Morata ha fet l'empat a un amb un cop de cap després d'una bona centrada de Hazard. I, quan la igualada semblava definitiva, en l'últim sospir, els anglesos han acabat emportant-se un merescut triomf amb una diana de Batshuayi. Després de l'1 a 2, l'àrbitre no ha deixat treure ni del mig del camp i ha assenyalat el final del partit. El Chelsea se situa líder en solitari del grup C amb sis punts, mentre que l'Atllètic només suma un punt, l'empat que va sumar en el debut europeu al camp de la Roma.