Els jugadors del Chelsea amb el trofeu de la Premier (Reuters)
Els jugadors del Chelsea amb el trofeu de la Premier (Reuters)
Futbol internacional

El Chelsea suspèn la rua de celebració del títol de Lliga pels carrers de Londres

Davant l'alerta terrorista al Regne Unit després de l'atemptat de dilluns a Manchester, el Chelsea ha suspès la desfilada pels carrers de Londres

Actualitzat

El Chelsea ha suspès la desfilada de celebració pel títol de Lliga que tenia programada pel proper diumenge pels carrers de Londres. L'equip londinenc considera "inapropiat" sortir al carrer després de l'atemptat de dilluns a Manchester, que ha deixat 22 morts i 64 ferits.

En un comunicat, el campió de la Premier explica que "com que el govern ha incrementat el nivell d'alerta del país, considerem que en interès de tots aquest és el procediment a seguir i estem convençuts que els nostres aficionats ho entendran".

El club argumenta que "després de consultar-ho amb la Policia Metropolitana, l'alcaldia de Hammersmith i Fulham i altres autoritats, sabem que els serveis d'emergència haurien estat tan professionals com ho són sempre, però no volíem desviar recursos importants per un acte multitudinari als carrers de Londres".

La desfilada estava programada per diumenge, l'endemà de la final de la Copa d'Anglaterra que han de disputar Chelsea i Arsenal. Els "gunners", per la seva banda, també han confirmat que si guanyen aquest títol tampoc faran desfilada de campions. També han anul·lat la instal·lació d'una pantalla gegant a l'Emirates Stadium perquè els seus aficionats poguessin seguir el matx.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut