La victòria consolida el Catgas entre en la vuitena plaça (Twitter)
Futbol Sala

El Catgas Energia s'imposa al Gran Canària i consolida la vuitena plaça a la Lliga (3-5)

Juanillo ha fet un "hat-trick" per als canaris insuficient per guanyar el partit, i és que Corvo s'ha apuntat un pòquer que Pablo del Moral ha completat

El Catgas Energia s'ha imposat al Gran Canària a domicili consolidant-se així en la vuitena plaça de la Lliga LNFS (3-5). Tot i que l'equip canari ha obert el marcador, els de Santa Coloma s'han acabat imposant amb un pòquer de Corvo.

Juanillo ha obert el marcador ben d'hora, en el minut 3 de partit (1-0), però tres minuts més tard Corvo ha iniciat la seva ratxa golejadora amb l'1-1. El mateix Corvo ha marcat tres gols més, consecutius, deixant el marcador clarament a favor del Catgas (1-4) en el minut 28. Juanillo ha tornat a fer de les seves (2-4) però Pablo del Moral ha tornat a donar avantatge al seu equip (2-5). Juanillo ha fet l'últim gol, el seu hat trick, insuficient per a capgirar el marcador (3-5).