(@fsalagarcia)
Futbol sala

El Catgas Energia es deixa remuntar i acaba naufragant davant el Santiago Futsal (3-6)

Els colomencs han permès que els gallecs remuntessin un 3-1 en contra

El Catgas Energia Santa Coloma ha deixat escapar la victòria i ha permès que el Santiago Futsal remuntés en el duel de la jornada 21 de la LNFS (3-6).

Els gallecs s'han avançat en el marcador només començar amb un gol de Catela que ha rematat un servei de córner (0-1). Els colomencs, però, han respost amb la mateixa moneda i en menys d'un minut Ximbinha ha signat l'empat a 1.

Ari Santos, de falta, i Pol Pacheco, han fet pujar el 3-1 en el marcador quan tot just feia set minuts que la pilota rodava en el parquet.

El Santiago Futsal, però, no ha baixat els braços i ha trobat el camí de la reacció en un segon temps espectacular: Antonio Diz, amb un doblet, ha empatat a 3 i a partir d'aquí els d'Óscar Redondo s'han esborrat. Zequi, per partida doble, i Catela han estat els encarregats d'acabar d'enfonsar el Catgas Energia.