Els jugadors del Bruges no tindran el suport de la seva afició contra el Nàpols (Reuters)
Futbol

El Bruges-Nàpols de Lliga Europa es jugarà a porta tancada per l'amenaça terrorista

L'alcalde d'aquesta ciutat belga, a 100 quilòmetres al nord de Brussel·les, Renaat Landuyt, ha pres la decisió que el partit es disputi sense aficionats de cap dels dos equips

Actualitzat

El partit entre el Bruges i el Nàpols d'aquest dijous corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga Europa es disputarà a porta tancada arran de la situació d'amenaça terrorista que viu Bèlgica.

Tot i que Bruges està situada a uns 100 quilòmetres al nord de Brussel·les, l'alcalde d'aquesta ciutat belga Renaat Landuyt ha pres la decisió que el partit es disputi sense aficionats de cap dels dos equips.

L'Anderlecht-Lovaina, també a porta tancada

El partit de la Primera Divisió belga de futbol entre l'Anderlecht i l'OHL Lovaina es disputarà aquest diumenge a porta tancada per motius de seguretat, després d'haver arribat a un acord els clubs amb la Policia i l'Ajuntament de de Brussel·les.

En un comunicat a la seva pàgina web oficial, l'equip de Brussel·les ha explicat que aquesta decisió es pren com a mesura de precaució davant la situació d'alerta màxima per risc d'atemptat a la capital belga, que estarà en vigor almenys fins dilluns que ve.

Anar al contingut