Aubameyang és el màxim golejador del Dortmund aquesta temporada (Reuters)
Futbol internacional

El Borussia Dortmund aparta de l'equip Pierre-Emerick Aubamenyang per "raons disciplinàries"

El davanter gabonès, màxim golejador del seu equip amb 10 gols, no jugarà aquest divendres contra l'Stuttgart en partit de la 12a jornada de la lliga alemanya

Actualitzat

El davanter gabonès Pierre-Emerick Aubameyang ha estat apartat del Borussia Dortmund "per raons disciplinàries", segons un comunicat emès aquest dijous pel club alemany. El Borussia Dortmund, en el seu compte oficial de Twitter, ha explicat que Aubameyang ha estat "apartat de la plantilla per al partit de divendres per raons disciplinàries".
   
El club no ha passat per alt el viatge a Barcelona que va realitzar Aubameyang durant l'aturada hivernal pels compromisos de les seleccions per trobar-se amb el seu excompany Ousmane Dembélé, que es va incorporar al Barça l'estiu passat.
   
Aubameyang, que no jugarà, per tant, davant l'Stuttgart divendres, en el partit de la dotzena jornada de la Bundesliga, és el màxim golejador del seu equip, amb deu gols, i el segon millor anotador de la competició, tot i que porta cinc partits sense marcar.   

La sanció al jugador gabonès agreuja la situació actual del Borussia Dortmund, que només ha guanyat un dels seus últims set partits i que dimarts que ve s'enfronta amb el Tottenham en la Lliga de Campions.

Anar al contingut