Tercera derrota en tres partits al Nou Congost del Manresa aquesta temporada. (Font: EFE)

El BAXI Manresa cau contra l'Unicaja en una nova derrota al Nou Congost (87-96)

L'equip manresà ha caigut davant l'Unicaja en un tercer quart devastador i encara no sap el que és guanyar al Nou Congost aquesta temporada

El BAXI Manresa encara no sap el que es guanyar al Nou Congost aquesta temporada. El conjunt entrenat per Joan Peñarroya ha sumat la tercera derrota a casa davant un Unicaja que, després d'una primera part molt fluixa, ha reaccionat en una gran segona meitat de la mà d'un Kyle Wiltjer que ha anotat 17 punts en poc més de cinc minuts a l'inici del tercer quart.

L'equip malagueny ha començat el partit amb molta intensitat, però el Manresa aviat ha agafat la iniciativa del joc. Amb Renfroe conduint el joc i anotant amb facilitat i amb Sakho dominant el joc interior als dos costats de la pista, els catalans han tancat el primer quart dominant per 22 a 16.

El segon període ha començat molt travat i amb poc encert per part dels dos conjunts, que només han aconseguit anotar 6 punts en quatre minuts de joc. L'Unicaja cada vegada es trobava més còmode, però el Manresa responia per mitjà del tir exterior amb un Toolson estel·lar que aconseguia 8 punts seguits i feia que l'equip català pogués marxar al descans per davant en el marcador (42-35).

Però l'Unicaja tenia una arma secreta guardada: Kyle Wiltjer. El canadenc ha sortit del vestuari amb el canell calent i ha aconseguit anotar 17 punts en els primers cinc minuts del tercer quart i portar al seu equip a un parcial de 17 punts a 36 en un quart que ha estat devastador per als manresans.

Els de Peñarroya ho ha intentat fins al final, però Lessort a la pintura i Roberts i Wiltjer des de l'exterior han evitat la reacció dels locals i el conjunt entrenat per Casimiro ha tancat el partit amb un marcador de 87 a 96.

D'aquesta manera, el Manresa tanca la jornada amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes situant-se momentàniament en l'onzena posició de la classificació.