Vol de Tornike Shengelia (EFE)

El Baskonia encaixa a la pista del Maccabi de Tel Aviv la segona derrota en dues jornades d'Eurolliga (74-68)

L'equip basc ha perdut la iniciativa encaixant un parcial demolidor entre el primer i el segon quart

El Baskonia ha perdut a la pista del Maccabi de Tel Aviv (74-68), la seva segona derrota en dues jornades d'Eurolliga. L'equip vitorià ha començat dominant, però l'entrada en joc del dues vegades campió de l'NBA Norris Cole (24 punts, 5 assistències) ha capgirat la situació. Impulsats per l'anotació del base, el Maccabi ha sumat un parcial de 21 a 2 entre el primer i el segon quart. Amb els triples del mateix Cole i l'exblaugrana Deshaun Thomas (17 punts), l'avantatge dels de casa ha arribat a ser d'11 punts, i ha baixat a 9 al descans, 39-30.

En el tercer quart, després de veure's 14 punts per sota, el Baskonia ha reaccionat amb l'entrada del descarat Luca Vildoza. El jove base argentí ha revitalitzat el joc del seu equip amb el seu esperit. Ajudats pels punts d'Ilimane Diop (12 punts), els visitants han tancat el període perdent de 3, 56-53. Ja a l'últim quart, ha estat Rodrigue Beaubois (22 punts) qui s'ha associat amb Vildoza per una última càrrega infructuosa.