Actualitat blaugrana

El Barça vol trencar diumenge la mala ratxa dels últims anys amb el València al Camp Nou

El Barça continua preparant el transcendent partit de Lliga de diumenge al Camp Nou davant el València. El duel contra el conjunt xe serà una autèntica prova de foc per als homes de Frank Rijkaard. Els valencianistes han començat el campionat en plena forma, com els blaugrana, i els últims anys s'han acostumat a obtenir bons resultats al col·liseu del Barça. Rijkaard ha aprofitat l'entrenament per aconsellar Víctor Valdés i evitar que es repeteixin els errors de la temporada passada.

Actualitzat

D'altra banda, Gudjohnsen ha parlat davant la premsa per assegurar que està satisfet del seu rendiment en aquest inici de temporada. L'internacional per Islàndia ha marcat un gol -el del triomf a Vigo davant el Celta a la primera jornada- i ha provocat un penal a Santander.

Gudjohnsen ha mostrat la seva preferència per jugar de davanter centre, més que de mitjapunta, tot i que manté el discurs habitual del futbolista a l'hora de dir que ell el que vol és jugar i que, si convé, ho farà de porter.

Eto'o al lliurament d'ambulàncies

Samuel Eto'o ha assistit, aquesta tarda, al lliurament de dues ambulàncies a la fundació que porta el seu nom. El jugador blaugrana, que ha estat acompanyat de Joan Laporta, estava exultant perquè sap perfectament que aquest equipament mèdic pot salvar moltes vides. Eto'o ha explicat que la carretera que comunica les dues ciutats més importants del seu país, Yaoundé i Duala, és d'una sola direcció i pràcticament cada dia hi ha morts. La compra de les ambulàncies ha estat finançada per la immobiliària FBEX.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut