Actualitat blaugrana

El Barça torna a entrenar-se després del parèntesi nadalenc sense novetats

La plantilla del Barcelona ha tornat avui als entrenaments després de cinc dies de vacances nadalenques amb tots els jugadors disponibles a disposició del seu entrenador, Frank Rijkaard, llevat del camerunès Samuel Eto'o, amb permís del club per participar en un partit amistós de caràcter benèfic a Costa d'Ivori. Ronaldinho, Deco i Márquez, protagonistes del retorn de vacances de l'any passat en incorporar-se amb uns dies de retard, han arribat puntuals a l'entrenament, antepenúltim de l'any, encara que els brasilers s'han exercitat durant amb prou feines 35 minuts i s'han retirat al vestidor abans que els seus companys.

Actualitzat

La sessió, d'una hora i deu minuts de durada, tampoc ha comptat amb la presència dels jugadors que avui participen en l'Euskal Herria-Catalunya que es jugarà a San Mamés: Puyol, Marc Crosas, Xavi, Bojan i Jorquera. Tampoc han estat a la gespa de la Masia els argentins Messi i Milito, aquest últim per recuperar-se d'una pubàlgia. Messi, de la seva banda, s'ha sotmès a una ecografia que confirma la bona evolució del trencament que té al bíceps femoral de la cama esquerra, segons l'informe mèdic ofert pel club. L'argentí començarà demà a fer treball de camp.

A l'entrenament hi han participat tres jugadors del filial -Marc Valiente, Víctor Sánchez i Sergi Busquets-, que han ajudat a completar els exercicis preparats pel cos tècnic, mentre que Víctor Valdés, absent de l'Euskal Herria-Catalunya a causa d'una lumbàlgia, s'ha entrenat amb el preparador de porters, Juan Carlos Unzúe.

El Celtic guanya amb comoditat

El rival del Barça en els vuitens de final de la Lliga de Campions, el Celtic de Glasgow, no va tenir cap problema per desfer-se per 3-0 del cuer, el Gretna. McDonald, Grown i McGeady van ser els autors dels gols del conjunt de Gordon Strachan. El pròxim partit, i primer del 2008 per al Celtic, serà el derbi de Glasgow contra el Rangers. Els catòlics hauran de defensar el liderat davant dels protestants, que van guanyar per 1-2 al camp de l'Hibernian.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut