Barça

El Barça s'entrena encara amb el regust amarg de l'empat contra l'Arsenal

El Barça encara no s'ha tret el regust amarg de l'empat que va aconseguir a l'Emirates Stadium, després d'un autèntic recital de futbol. L'equip ha fet aquest dijous un entrenament que, a causa de l'esforç fet a Londres, no ha servit per preparar el partit de dissabte, sinó que s'ha dedicat a recuperar uns futbolistes que encara donen voltes a la victòria que van deixar escapar contra l'Arsenal. Malgrat la remuntada final del conjunt anglès, Puyol ha destacat el joc del Barça -"al vestidor tenim claríssim que hem de sortir sempre així"- i ha subratllat la sensació que el partit de Londres els farà "més forts" malgrat la decepció del resultat.

Actualitzat
El capità del Barcelona, Carles Puyol, ha reivindicat el joc del seu equip a la primera part contra l'Arsenal a l'Emirates Stadium (2-2) com "la línia a seguir" en tots els partits que queden aquesta temporada per aspirar a guanyar la Lliga i la Lliga de Campions. "Va ser un bon partit -ha reflexionat Puyol un dia després de l'empat a Londres-, i encara que vam poder obtenir un millor resultat, hem de tenir el cap alt i seguir en aquesta línia. Si juguem així, perdrem pocs punts i pocs partits". La concentració "i la intensitat" seran, a parer de Puyol, les claus de l'èxit del Barça aquesta temporada. "Si volem guanyar títols, hem de sortir sempre com ho vam fer a Londres, no només davant rivals forts o partits importants, sinó a tots".

Puyol: "No vaig fer penal"

A més, Puyol ha comentat que la jugada que dóna lloc a l'empat, el penal que va cometre sobre Cesc Fàbregas, no mereixia tal càstig ni la targeta vermella. "Crec que no és penal. Cesc posa la seva cama entre les meves, intento guanyar la posició i ell em copeja a mi; si fos al revés i jo intentés rebutjar, segur que m'hauria xiulat falta a mi", ha comentat el capità, que, no obstant això, ha deixat clar que no pretén portar la contrària "a un dels millors àrbitres del món". Sancionat per al partit de tornada al costat del seu company en l'eix de la saga, Gerard Piqué, Puyol ha insistit que l'equip no acusarà les baixes. "Tenim molt bons jugadors, i tant Rafa (Márquez) com Milito poden fer-ho molt bé; estem molt tranquils".

Puyol també ha desitjat al seu amic Cesc "que es recuperi com més aviat millor" de la lesió, sobretot "perquè pugui ser al Mundial, perquè serà un jugador molt important per a nosaltres".

El cedit Henrique es lesiona

Henrique, el central que el Barça ha cedit al Racing de Santander, es perdrà la resta de la temporada. El defensa brasiler s'ha trencat el menisc del genoll esquerre en l'entrenament d'aquest dijous, i ja no es podrà reincorporar a l'equip fins a l'estiu. En les pròximes hores haurà de passar pel quiròfan. El jugador, de 22 anys, s'havia fet un forat en l'equip titular de Miguel Ángel Portugal, i diumenge havia d'enfrontar-se amb el Reial Madrid. Per si fos poc, el central Oriol està sancionat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut