Actualitat blaugrana

El Barça s'entrena al Muntanyà en una jornada de convivència per intentar arribar a La Romareda amb ànims renovats

Frank Rijkaard s'ha emportat la plantilla d'excursió. Com en els millors temps del "dream team", els jugadors han anat a passar el dia al Muntanyà, on s'han entrenat al matí, i després s'han fet ells mateixos el dinar. Zambrotta ha estat un dels destacats de la jornada culinària. També Giovani i Messi s'han aplicat. L'argentí també ha posat la música amb un plat com a instrument. Dijous s'espera la incorporació de Samuel Eto'o, tot i que es poc probable que es pugui entrenar amb el grup.

Actualitzat

El Barça necessita un canvi d'aires per afrontar amb garanties una fase crucial de la temporada. Arriba la Champions, la Copa i es vol intentar una remuntada certament complicada a la Lliga. El problema és que l'equip no acaba de retrobar el bon joc, i el baix rendiment de jugadors importants i les lesions compliquen encara més aquesta recuperació. Rijkaard ho sap i per això s'ha endut tota la plantilla al Muntanyà. L'equip s'entrena a la que va ser la base d'operacions del Dream Team per intentar afrontar la visita a La Romareda amb ànims renovats.

Una jornada de convivència. Això és el que ha preparat Frank Rijkaard per aquest dimecres. L'entrenador holandès del Barça sap que els seus homes han de recuperar les sensacions perdudes i ha programat una sessió d'entrenament al Muntanyà per tal de trencar amb la rutina, estimular els jugadors i renovar els ànims, just a les portes d'una fase important de la temporada.

Només si s'aconsegueix la victòria a Saragossa es podrà mantenir l'esperança a la Lliga i es podrà encarar amb optimisme la visita a Celtic Park en el retorn de la Champions. De moment, però, les absències estan condicionant la preparació del partit amb els aragonesos. Ahir hi va haver onze baixes i Eto'o segurament es perdrà el partit. Demà està previst que arribi a Barcelona i caldrà avaluar la seva lesió a la cuixa.

Sumant efectius

En la sessió d'aquest matí, tant Deco com Puyol s'han entrenat amb normalitat i tot indica que podran ser a la llista per jugar contra el Saragossa. Tot i aquestes incorporacions, Frank Rijkaard només ha pogut disposar de 15 jugadors del primer equip. A banda del davanter camerunès, els absents han estat Jorquera i Oleguer Presas. El defensa ha estat operat de la mà esquerra i ara haurà d'estar sis setmanes de baixa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut