Futbol

El Barça rep l'Atlètic de Madrid en el primer partit important de la temporada

L'equip blaugrana i el conjunt matalasser arriben amb una bona dinàmica al primer duel entre candidats al títol

Actualitzat

El Barça afronta aquest dimecres una dura prova a la Lliga en el partit davant de l'Atlètic de Madrid (22.00).

L'equip blaugrana compta amb un últim contratemps, la baixa de Samuel Umtiti, que es va lesionar en l'últim entrenament de l'equip. En canvi, en atac, el Barça arriba a la cita amb el trident ben esmolat, com ho demostren les golejades al Celtic (7-0) i al Leganés (1-5) després de l'ensopegada davant l'Alabès.

Si el Barça ha demostrat capacitat de reacció, també s'ha espavilat l'Atlètic de Madrid, que després d'un inici tebi de campionat arriba a la cita del Camp Nou encadenant dos golejades a la Lliga davant el Celta (0-4) i l'Sporting (5-0) i amb un valuós triomf a la Champions entremig, a casa del PSV Eindhoven (0-1). Els de Diego Simeone encara no coneixen la derrota aquest curs i només han encaixat un gol a la Lliga.  

Enderrocar aquest entramat defensiu serà la tasca del trident d'atac blaugrana, que arriba en forma: Messi i Luis Suárez sumen 4 gols cadascun en 4 jornades, a més de Neymar (1 gol en 2 partits), que va ser objecte d'un intent de campanya de desprestigi tirada per terra pels tècnics dels 3 principals tècnics del futbol espanyol.        

Luis Enrique va demanar l'aficionat del Barça que ompli el Camp Nou, fet no sempre fàcil quan el partit es juga en dia laborable a una hora tardana, com és el cas. És per això que el Barça ha arribat a un acord amb Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) perquè el metro i els autobusos especials allarguin el servei fins a la una. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut