Diego Simeone, durant la roda de premsa d'aquest dimarts (EFE)
Barça

Simeone es desfà en elogis cap a Neymar i cap al Barça

El tècnic de l'Atlètic de Madrid no pica en l'intent de polèmica sobre el joc del brasiler: "A mi m'encanta la seva manera de jugar. Es diverteix, canta, balla", ha dit l'argentí, que ha definit el Barça com "el millor equip del món a nivell individual i col·lectiu"

Actualitzat

Diego Simeone no ha estalviat elogis cap al Barça el dia abans del duel que el seu equip, l'Atlètic de Madrid, lliurarà contra els blaugranes al Camp Nou. "Són el millor equip del món, a nivell individual i col·lectiu. I són molt determinats a dalt. Ho van guanyar tot menys la Champions", ha recordat el Cholo, responsable amb el seu equip d'haver barrat el pas als de Luis Enrique a la competició continental.

Tot i posar-se la pell de xai, l'argentí admet que el seu equip té opcions: "El partit es decidirà en les àrees. Com millor sapiguem defensar-nos, més opcions tindrem", ha dit Simeone, que no ha volgut desvelar quina serà la seva aposta a la davantera: "L'acompanyant de Griezmann sortirà d'entre Torres, Correa i Gameiro. Però confiem molt en els nostres quatre davanters i segurament els necessitarem a tots durant el partit".

A preguntes de la premsa, Simeone també ha parlat en termes elogiosos de Neymar: "Té aquesta manera de jugar, és així. I a mí m'encanta. Es diverteix, canta, balla..", ha comentat, desactivant qualsevol polèmica que pogués sorgir.

I també ha fet l'aposta de Griezmann entre els finalistes a la Pilota d'Or. "És un jugador que ha progressat extraordinàriament. Va fer una temporada enorme i ha tornat fort. Per què no pot guanyar-la?"

 

Anar al contingut