Futbol

El Barça perd 15 jugadors pels compromisos de les seleccions, mentre que la resta s'entrena amb el filial

Després de set jornades, nova aturada de la Lliga. Els compromisos de seleccions han deixat el Barça sense la majoria d'efectius, un total de 15 jugadors. La majoria, vuit en aquest cas, se'n van amb la selecció espanyola. Un dels grans absents en la concentració de Madrid és Piqué, que encara arrossega l'esquinç al peu. Ell i la resta de lesionats blaugrana continuen la recuperació, mentre a la gespa de la ciutat esportiva només han quedat Pinto, Fontàs i Jonathan Dos Santos.

Actualitzat
Els compromisos internacionals de seleccions que es disputen aquesta setmana han deixat sota mínims els entrenaments del primer equip barcelonista, ja que quinze futbolistes han acudit a les convocatòries de les diferents seleccions.

Durant deu dies, els entrenaments seran en família. A més uns quants futbolistes com Gerard Piqué, Dani Alves, Carles Puyol o Thiago Alcántara aprofitaran per recuperar-se dels seus problemes físics.

Amb la selecció de Vicente del Bosque hi ha vuit jugadors barcelonistes: Valdés, Alba, Busquets, Fàbregas, Iniesta, Pedro, Xavi i Villa. Aquests jugadors estan convocats per als partits contra Bielorússia (12 octubre) i França (16 octubre), tots dos classificatoris per al Mundial.

Dos jugadors més del primer equip, Martín Montoya i Marc Bartra, a més de quatre del filial (Tello, Planas, Deulofeu i Sergi Roberto) estan amb la selecció espanyola sub-21, que jugarà dos partits contra Dinamarca (11 i 16 d'octubre), classificatoris per a l'Europeu d'Israel.

El xilè Alexis Sánchez i els argentins Leo Messi i Javier Mascherano s'enfrontaran en un partit de classificació mundialista. Xile també jugarà contra l'Equador (12 octubre) i l'Argentina contra l'Uruguai (13 octubre).

La selecció brasilera, en la seva preparació per al Mundial que organitzarà el 2014, comptarà amb Adriano Correia per jugar a Malmöe (Suècia) contra l'Iraq (11 octubre) i a Wroclaw (Polònia) contra el Japó.

El camerunès Alex Song també jugarà un partit amb la seva selecció, un partit contra Cap Verd classificatori per a la Copa d'Àfrica 2013.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut