Barça

El Barça no tornarà a la feina fins dimarts, molt minvat per l'absència dels internacionals

Després de guanyar l'Almeria al Camp Nou (1-0) i igualar el millor inici de Lliga de la seva història amb sis victòries en els sis primers partits, la plantilla del Barça no tornarà a la feina fins demà dimarts, tot i que ho farà molt minvada d'efectius per les absències dels jugadors internacionals. Pep Guardiola ha donat dos dies de festa als seus jugadors i els ha convocat per dimarts a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, tot i que la majoria no aniran a la cita perquè estan convocats amb les seves respectives seleccions.

Actualitzat
Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Xavi Hernández i Andrés Iniesta, amb Espanya; Thierry Henry i Eric Abidal, amb França; Dani Alves, amb el Brasil; Rafael Márquez, amb Mèxic; Touré Yaya, amb Costa d'Ivori; Keita amb Mali; Messi amb l'Argentina, i Ibrahimovic, amb Suècia, disputaran la setmana que ve partits classificatoris per al Mundial de Sud-àfrica 2010.

Tenint en compte que l'ucraïnès Dmitro Txigrinski i l'argentí Gabriel Milito estan lesionats i continuen la seva recuperació al marge del grup, Guardiola només podrà comptar amb sis integrants de la primera plantilla: els porters Víctor Valdés i José Manuel Pinto, el lateral brasiler Maxwell Andrade i els davanters Pedro Rodríguez, Bojan Krkic i Jeffren Suárez. Com ja és habitual, el tècnic blaugrana haurà de recórrer al filial per completar els entrenaments.
Anar al contingut