Valero Rivera, en una imatge d'arxiu (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa pateix fins al darrer sospir per imposar-se al Pick Szeged (28-27)

Amb aquest triomf, els blaugranes conclouen la fase de grups de la Champions League com a segons de grup

El Barça Lassa s'ha imposat al Pick Szeged en la darrera jornada de la fase de grups de la Champions League d'handbol (28-27). Amb aquest triomf, els blaugranes passen ronda com a segons de grup i s'enfrontarà amb el Montpeller francès als vuitens de final de la màxima competició europea.

Els de Xavi Pascual, però, no ho han tingut gens fàcil per superar els hongaresos que han plantat cara amb el particular joc ofensiu que l'entrenador Juan Carlos Pastor ha sabut imprimir en els seus jugadors. 16-14, al descans.

Durant el segon temps, els blaugranes han mantingut l'estret marge d'avantatge fins que, a tres minuts del final, el Pick Szeged s'ha posat a només un gol, 27-26. N'Guessan ha fet el 28-26, però, en un contracop dels hongaresos, Gonzalo Pérez de Vargas ha salvat un gol amb una espectacular aturada. Però, a la jugada següent, els visitants s'han posat de nou a un gol, 28-27. Final d'infart que ha donat la classificació que necessitava el conjunt blaugrana.

Dika Mem, amb sis gols, i Valero Ribera, amb cinc, han estat els màxims golejadors del Barça Lassa.