Handbol

El Barça Lassa goleja al Brest camí de la Superglobe (21-29)

Els blaugrana derroten per 21 a 29 el Brest bielorús que entrena Manolo Cadenas

Joan Ramon VallvéActualitzat

Manolo Cadenas, entrenador del Brest de Bielorússia, ha acabat desesperant-se amb la quantitat de pilotes que han perdut els seus jugadors. Hi ha una dada molt significativa: els bielorussos han tirat 39 cops contra la porteria del Barça. Els blaugrana ho han pogut fer 56 cops, 17 vegades més que el rival. Cadenas, desesperat davant la capacitat d'anticipació del Barça.

Una primera meitat igualada en què durant cinc minuts el Brest ha portat la iniciativa. Els barcelonistes han reaccionat de pressa. Al descans, ja tot tornava a estar en ordre, 14 a 15. I en la segona part, per evitar sorpreses, Xavier Pascual ha decidit atacar amb set jugadors i sense porter. Arriscat, però que li ha sortit perfecte. El marcador ha començat a eixamplar-se gràcies a l'encert de Dika Mem, Mortensen i Aleix Gómez, tots tres amb cinc gols cadascun.

Xavier Pascual li ha guanyat la partida tàctica a Manolo Cadenas, a qui va substituir fa gairebé una dècada a la banqueta del Plau Blaugrana. Però la diferència de potencial entre la plantilla bielorussa i la blaugrana també és evident. El marcador final ha estat de 21 a 29, la màxima diferència de l'enfrontament.

La Champions s'atura quinze dies, però el Barça viatja demà mateix a Qatar per intentar revalidar el títol de campió de la Superglobe, el mundialet de clubs.