Ante Tomic, defensat per un jugador de l'Iberostar Tenerife (@FCBbasket)

El Barça Lassa ensopega a la pista de l'Iberostar Tenerife i es complica acabar segon de la fase regular (86-81)

Els blaugranes, sense Pierre Oriola i superats a prop del cèrcol, han arribat a perdre de 17 en l'inici del tercer quart i han encaixat la desena derrota a la Lliga

Xevi BardoletActualitzat

El Barça Lassa ha ensopegat a la pista de l'Iberostar Tenerife i té complicat acabar segon de la fase regular de la Lliga ACB (86-81). Fins i tot perilla la tercera plaça. Els blaugranes, sense Pierre Oriola i superats a prop del cèrcol, han arribat a perdre de 17 en l'inici del tercer quart. Però s'han posat les piles, sobretot en atac, i han aconseguit col·locar-se a dos punts a 1 minut i 48 segons per al final. Però un triple de Vasileiadis -màxim anotador del partit amb 19 punts- i els mals atacs posteriors dels de Pesic han provocat la desena derrota en l'ACB.