Handbol

El Barça Lassa domina el Kielce durant la primera meitat, però no pot evitar la remuntada polonesa a la segona (31-33)

El FC Barcelona Lassa han encaixat la seva segona derrota en la fase de grups en caure davant el Kielce polonès. Els de Xavi Pascual han estat superiors els primers 30 minuts, però no han pogut contenir la ofensiva visitant després del descans

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa, amb les baixes de Filip Jicha i Daniel Sarmiento, ha vist com el Kielce ha assaltat el Palau Blaugrana (31-33), la segona derrota de l'equip a la fase de grups de la Lliga de Campions. Els blaugrana han tingut la iniciativa en el marcador tota la primera meitat des del primer gol del matx obra de Gurbindo després d'una recuperació de pilota de Gudjon Sigurdsson. Wael Jalluz (4 gols) ha marcat ben aviat (2-1), però no ha estat protagonista. Aquest paper l'ha assumit Kiril Lazarov (12 gols).

El lateral, després d'una sèrie de partits amb poca inspiració, ha anotat 3 gols en el parcial de 4-0 que ha donat els Barça un avantatge de 4 gols (6-2). El Kielce ha tancat la seva defensa sobre el macedoni i s'ha acostat en el marcador. Un gol de Víctor Tomàs culminant una excel·lent jugada col·lectiva ha donat pas a una fase de frec a frec. Els alemanys buscaven l'empat, però Lazarov i un molt actiu Sigurdsson en atac, i les bones aturades de Daniel Saric, han retornat als catalans el seu marge de 4 gols. Al descans, el resultat era de 19 a 16.

El Kielce domina la segona part

L'equip que entrena l'exjugador Talant Dujshebaev, més intens en els primers minuts de la segona meitat, s'ha acostat a només 1 gol (21-20) amb un parcial de 0 a 3. Els llançaments de Jallouz no acabaven en gol. Un Lazarov en estat de gràcia ha tornat a marcar per evitar l'empat en primera instància, però els polonesos ho han aconseguit aprofitant la segona exclusió de Syprzak (22-22). Els visitants no han aturat la seva càrrega per posar dos gols amunt (22-24).

Xavi Pascual ha demanat un temps mort per reconduir la situació. Però, tot i jugar amb un home menys, Cupic ha aconseguit el 22 a 25. Lijewsky ha fet el 24 a 28 coincidint amb una nova exclusió d'un jugador del Kielce. Els blaugrana han aconseguit un parcial de 3 a 0 en 2 minuts. Jesper Noddesbo ha fet el 28 a 29 provocant una nova superioritat numèrica local que Jallouz ha aprofitat per igualar novament el matx a 7 minuts del final. Una exclusió de Viran Morros conseqüència d'un penal comès pel lateral a 3 minuts del final ha fet impossible la remuntada del Barça.