Yanis Lenne, en un partit amb la samarreta del Barça (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa cedeix Yanis Lenne al Pays d'Aix Université Club fins a finals del mes de desembre

L'extrem dret, de 22 anys i que té contracte en vigor amb el club blaugrana fins a la temporada 2020-21, jugarà cedit al conjunt francès que entrena l'exblaugrana Jérome Fernandez fins al mes de desembre d'aquest any

Actualitzat

El Barça Lassa d'handbol ha arribat a un acord amb el Pays d'Aix Université Club per a la cessió del jugador francès Yanis Lenne. L'extrem dret, de 22 anys i que té contracte en vigor amb el club blaugrana fins a la temporada 2020-21, jugarà cedit al conjunt francès que entrena l'exblaugrana Jérome Fernandez fins al mes de desembre d'aquest any.

Amb aquesta cessió, la direcció esportiva i el cos tècnic busquen que el jugador pugui gaudir de més minuts dels que podria tenir al Barça a causa de la gran competència a la seva posició, ja que, a l'extrem dret, el conjunt blaugrana compta amb el capità Víctor Tomàs i Aleix Gómez.

Lenne va arribar al Barça Lassa l'estiu del 2017 procedent del Sélestat francès, i en la seva primera temporada va disputar un total de 38 partits (vuit com a titular) i va marcar 58 gols.

Anar al contingut